Als deze e-mail niet correct wordt weergegeven, kunt u deze bekijken via deze link
Om zeker te zijn van al onze e-mails, raden wij u aan om receptie@barbet.nl toe te voegen aan uw adressenboek.
Chateau de Barbet
     Chateau de barbet nieuwsbrief. 29-5-2020


Heeft u ook de drang om te ontsnappen na de lockdown periode? Château de Barbet heeft zich actief ingezet om u nu al in haar residentie te verwelkomen! Vanaf 15 Juni gaan de grenzen weer open. Hieronder vindt u een link naar een film van park van afgelopen donderdag. Zoals u kunt zien zijn wij gereed om u te ontvangen.

Link naar film `Chateau de barbet corona proof` Onze vrijstaande huizen bieden u de ruimte die u nodig heeft voor een virusvrije vakantie. Volledig uitgerust, met meerdere slaapkamers en een natuurlijk de grote tuin, zijn ze ideaal voor familieontspanning!

golf

De golfbaan is weer open! ook het clubhuis gaat dinsdag weer open en de 9-holes baan is helemaal van u. Geniet van een buitenactiviteit in de rust van de natuur!

piscine

Neem een koel drankje met je voeten in het water op zonnige dagen, wat wil je nog meer?Onze net gerenoveerde zwembaden wachten op u! Het uitgestrekte terrein in de omgeving laat u toe om te zonnen met respect voor de 1,5 meter afstand.

tennis


De sleutelwoorden: ontspanning maar ook plezier! Voor de liefhebbers van fysieke activiteiten met familie of vrienden bieden wij tennis, volleybal, jeu de boules of fitnessactiviteiten .Nog twijfels of u überhaupt kunt afreizen naar Frankrijk deze zomer. Geen paniek. Neem even contact met ons op dan bespreken wij met u de ruime optie en annulerings- voorwaarden.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via telefoon nr:+31 5 62 62 08 54 (wij spreken nederlands!) Of de website: www.barbet.nl

reserveren / beschikbaarheidAltijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wij delen uw e-mailadres nooit met derden
 

Volg ons:

   
   

barbet.nl

Reserveren
Beschikbaarheid verhuur
Bistro le Paris go
verkoop woningen

Chateau de Barbet
Route de boulogne, 32220 Lombez France
Tel: +33 5 62 62 08 54
www.chateau-barbet.com