1 --40- Vakantie en verhuur van villa's op chateau de Barbet

Your browser doesn't support canvas!

Chateau de Barbet
Villa
40
Chateau de Barbet
Villa
40
Villa nummer 40 is van het type Gers II en is sfeervol ingericht.

Het heeft alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf: De royale woonkamer heeft apart zit- en eetgedeelte en een open keuken die van alle gemakken is voorzien: zie de inventarislijst naast de plattegrond hieronder. Het zitgedeelte bestaat uit 2 leren banken en 2 leren fauteuils: comfortabel en praktisch.

In de berging staat een eigen wasmachine met wasdroger ter beschikking. De villa beschikt tevens over radio, CD-speler, DVD-speler en televisie met satellietontvangst van onder andere Nederlandse zenders en eigen draadloos internet.

De luxe badkamer met bubbel bad, douche en toilet, alsmede aparte 2e toilet, completeren de villa tot een uiterst aangenaam vakantieverblijf.

De woning wordt omgeven door een grote tuin (ca. 730 m2) met twee terrassen en stenen barbecue. De tuin is geheel omheind, dus veilig voor kinderen en honden. Zomers staat er een trampoline (305 cm) in de tuin. Het gehele jaar geopend. Geschikt voor maximaal 6 personen.
  Woonopp. 110 m2
  Personen 4-6
  Slaapkamers 3
  Badkamers 1
  Toiletten 2
  Terrassen 2Voorzijde met parkeergelegenheid

Comfortabele en praktische zitmeubelen

Achterkant met 1 v.d. terrassen en vaste BBQ

Voortuin en entree

Terras met doorkijk naar achtertuin

Ontbijten met de ochtendzon.........

Trampoline

De ruime eethoek en kast met spellen, dvd's, etc.

Genieten op het terras van avondluchten.....

Sfeer en geur geeft je vakantie kleur :-)

     
  Woonopp. 110 m2
  Personen 4-6

Woonkamer
 Oppervlakte31 m2
 VloerTegels
 Bank 2 zits2
 Fauteuil(s)2
 Eettafel

Keuken
 Oppervlakte9 m2
 VloerTegels
 Fornuis keramisch 4 zones1
 Oven1
 Koel/vries combinatie

Slaapkamer 1
 Oppervlakte12 m2
 VloerTegels
 Bed 1-pers.2
 Dekbedden2
 Kledingkast(en)1

Slaapkamer 2
 Oppervlakte17.5 m2
 VloerLinoleum
 Bed 1-pers.2
 Dekbedden
 Kledingkast(en)1

Slaapkamer 3
 Oppervlakte15 m2
 VloerLinoleum
 Bed 1-pers.2
 Dekbedden
 Kledingkast(en)1

Badkamer 1
 Oppervlakte5 m2
 VloerTegels
 Douche
 Ligbad
 Toilet

Toilet
 Oppervlakte1.6 m2
 VloerTegels
 Wc1

Berging
 Oppervlakte7.5 m2
 VloerLinoleum
 wasmachine1
 Wasdroger
 Stofzuiger1

terras
 Oppervlakte14 m2
 VloerTegels
 Tuintafel2
 Tuinstoelen
 Ligbedden2

Overigen
 Diverse
 Traphekje(s)1
 Roken niet toegestaan
 Honden toegestaan

meer details >             

Het huis heeft recentelijk zowel van binnen als van buiten een "make-over"gehad. Het schilderwerk aan de buitenzijde is onder handen genomen; er is een tweede terras aangelegd, vaste barbecue gebouwd en zowel binnen als buiten is het meubilair dat daar aan toe was, vervangen.

Nummer 40 ligt, zoals u rechts op de plattegrond kunt zien, centraal op het park. Anders dan de omgeving wellicht doet vermoeden vanaf een plaatje, kent het huis veel privacy. Door de hoogteverschillen in het terrein, is de achtertuin beschut, en zorgt de begroeiing voor een ongestoord vertoeven.

Ook aan de voorzijde van het huis voorkomt de beplanting dat nieuwsgierige blikken te ver kunnen doordringen. De beplanting wordt 's zoemers vochtig gehouden door een bewateringsinstallatie. Alleen de potplanten vragen van tijd tot tijd om een slok water.

De ruime parkeerplaats aan de voorzijde is gereserveerd voor de bewoners van nummer 40. Met een beetje stuurmanskunst kunnen er zelfs twee auto's staan. Door de verhoogde ligging heeft met name de voorzijde een ruim blikveld. Bij helder weer zijn zelfs de Pyreneeën te zien.

Boeken van ons huis kan via de bovenstaande kalender en boekingslink direct op deze website. Nog meer informatie is te vinden op de website van de eigenaar: www.adfinoverhuur.nl. Met vragen kunt u terecht bij de receptie van Château de Barbet of rechtstreeks bij de eigenaar die u graag alles over de bijzondere plek vertelt. Gun jezelf een zorgeloos verblijf in een prachtige villa op Barbet !

 

Chateau de barbet - 32220 - Lombez- +33 0562620854